Logo_Västplåt_RGB

Om oss

Vi på Västplåt har förverkligat drömmen om att arbeta med ett riktigt gammalt hantverksyrke. Vi är ett lokalt och i branschen välkänt, sammansvetsat gäng med lång erfarenhet av plåtslageri och smidesarbeten.
Vi har bred kompetens och utför alla förekommande arbeten i alla material som branschen kan erbjuda, exempelvis bandtäckningar, takavvattning, skorstensbeslag och garneringsarbeten. Inom smide utför vi svetsning i aluminium och rostfritt och vi bygger även stålhallar, trappor, balkonger, smidesstaket och mycket mer.
Vi är certifierade för att montera och besiktiga taksäkerhet. Under vintern kan vi även hjälpa dig med att skotta bort snö och is från tak då vi är certifierade för detta då det är ett krav från försäkringsbolagen i dag.
När du anlitar Västplåt kan du alltid förvänta dig ett slutresultat av högsta kvalité. Det finns ingen bättre marknadsföring än en nöjd kund. Våra återkommande stamkunder är allt från byggbolag, fastighetsbolag, statliga bolag, kommunala bolag, privatpersoner och industriföretag. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha en samarbetspartner som du kan lita på, vi håller vad vi lovar.